Projektit

Työmme tunnetaan kattavasta pohjatyöstä, vankasta ammattitaidosta, hyvästä projektinhallinnasta ja viimeistellystä lopputuloksesta.

Asiakkainamme on yrityksiä ja julkishallinnon yhteisöjä. Toimintamme lähtökohtana on ymmärtää asiakkaamme toimintaa ja tukea sitä oikeanlaisilla viestintäratkaisuilla.

Alla on esimerkkinä kolme erityyppistä toteuttamaamme projektia.

Julkaisut Rajavartiolaitokselle

Tuotamme Rajavartiolaitoksen Rajamme Vartijat -sidosryhmälehden neljä kertaa vuodessa. Lehden laajuus voi olla jopa 100 sivua. Autamme asiakasta lehden sisällön ideoinnissa, toimitamme ja muokkaamme juttuja, käännämme jutut ruotsiksi ja englanniksi, taitamme lehden ja hoidamme kirjapainoyhteydet.

Teemme lehdestä myös selattavan näköisversion sekä EU:n saavutettavuusdirektiivin mukaisen PDF-version raja.fi -verkkosivuille.

Sidosryhmälehden lisäksi toteutamme vuosittain Rajavartiolaitoksen vuosikertomuksen.

Bad Santa alkoholijäätelön lanseeraus

Bad Santa aloitti alkoholijäätelön valmistuksen ensimmäisenä yrityksenä Suomessa maaliskuussa 2018, kun uusi alkoholilaki mahdollisti valmistus- ja vientiluvan. Suunnittelimme Bad Santalle jäätelöiden tuotepakkaukset ja markkinointimateriaalit.

Toteuttamamme mediaviestinnän ansiosta Bad Santan alkoholijäätelö sai laajasti julkisuutta ja yritys kasvatti myyntiään.

Tyksille VR-esittely

Toteutimme Tyksin synnytysosaston VR-esittelyn, jonka avulla odottavat äidit ja heidän puolisonsa voivat tutustua synnytysosastoon jo ennen sairaalaan tuloa. Tällä VR-esittelyllä voitimme ensimmäisen palkinnon Turun MARKin Vuoden Mainos -kilpailussa.

magnet-me-sOObVT48N3I-unsplash

Vuoden Mainos -kilpailun tuomariston kommentteja:

"Innovatiivinen ja kiitelty esitystapa"
"Selkeä ja informatiivinen"
"Opastava ja luotettavaa tietoa antava"
"Synnytysosaston virtuaaliesittely tarjoaa tarpeellista informaatiota tärkeässä elämäntilanteessa"